top of page

Industriële sites

Vele industriële sites hebben een ontvangstruimte voor de vele bezoekers en vrachtwagenchauffeurs die zich heel de dag en soms 's nachts aanmelden. Veelal moeten bepaalde toegangsprocedures vervuld worden. op dat moment moet de bewakingsagent een conversatie kunnen voeren met de bezoeker en is een goede verstaanbaarheid in de beide richtingen echt geen overbodige luxe.

Het plaatsen van een balie-intercom aan het beglaasde loket is dan de aangewezen oplossing. 

Als meerdere ontvangstbediendes naast elkaar zitten die elk een andere bezoeker moeten te woord staan is het aangewezen om de bediendes een draadloze of bedrade hoofdtelefoon met micro te geven zodat het geluid van de bezoekers het ontvangstlokaal niet overstemt. Elke bediende heeft op elk moment en in elke positie een perfecte ontvangst van het geluid en is ook steeds goed georiënteerd ten opzichte van de microfoon en zal dus steeds goed verstaanbaar zijn zonder te moeten roepen. Op deze manier is er een minimale overspraak tussen de verschillende loketten.

Toepassingen: Petrochemie, voedingsbedrijven, ferro en non-ferro bedrijven, transportbedrijven, distributiebedrijven, touringcarbedrijven, containerterminals, farmaceutische bedrijven

gebouw_1.jpg
lotus_bakeries_lembeke.jpg
delhaizezellik.jpg
vrachtwagens_aanmelding.jpg
selecta-cars-4.jpg
bottom of page